Kristel Neevel

About

Mijn persoonlijke ondernemersreis

Welkom op mijn plekje hier, waar mijn persoonlijke ondernemersreis als jouw inspiratie dient voor een eigen succesverhaal. Hé, ik ben Kristel! Voorheen werkzaam in de beautyindustrie en was ik maar liefst 15 jaar lang de trotse eigenaar van mijn eigen kapsalon. Echter, met de komst van het moederschap nam mijn levenspad een andere wending.

Te midden van de hectiek van mijn eigen zaak begon ik al snel te beseffen dat de waarde van mijn tijd niet in balans was met de momenten die ik met mijn gezin kon delen. De harmonie tussen werk en privé raakte zoek, en het harde werken bracht me bijna tot het randje van een burn-out. Op dat kritieke punt stelde ik mezelf de welbekende vraag: “Is dit alles?”

Gedreven door

meer vrijheid

Gedreven door de drang naar meer vrije tijd, een gezonde balans, en financiële onafhankelijkheid begon mijn zoektocht naar een alternatief. Mijn focus verschoof naar de digitale wereld, waar ik minder wilde werken en flexibel wilde zijn. Een intensieve duik in online marketing en digitale content bracht me de benodigde kennis en vaardigheden.

Nu geniet ik van een leven vol comfort, waarin ik mijn tijd zelf kan indelen en volop kan genieten van kostbare momenten met mijn gezin. Dit succes wil ik delen met anderen die, net als ik destijds, verlangen naar meer uit het leven.

En zo startte ik dit bedrijf, waar ik mijn opgedane kennis en ervaring met jou wil delen. Mijn missie is niet alleen om je te leren hoe je een bloeiende online onderneming opbouwt, maar ook om je te behoeden voor de valkuilen die ik zelf heb ervaren. Ik wil dat jij sneller kunt genieten van het welverdiende succes waar je naar streeft.

Het draait niet alleen om het creëren van digitale content; het is een reis naar meer vrijheid, meer vreugde en meer financiële zekerheid. Laten we samen bouwen aan jouw succesverhaal!

Things I’m currently into

Exploring mindfulness through meditation and yoga
Diving into the world of herbal teas for holistic health
Reading the latest books on positive psychology and personal development
Discovering new hiking trails to stay connected with nature
Volunteering at local wellness retreats and seminars
Experimenting with plant-based recipes for nourishing meals

I did it

My journey

1993

Het jaar van…

In 1993 nam ik de sprong en opende mijn eigen kapsalon. Wat begon als een eenmanszaak groeide in 15 jaar uit tot een bloeiende salon met 8 toegewijde medewerkers. Een reis van zelfstandigheid, groei en het verwezenlijken van mijn passie voor het kappersvak.

20o8

Het jaar van…

Na de geboorte van mijn eerste kind in 2005 verkocht ik in 2008 mijn kapsalon. Als freelancer begon ik aan een nieuw hoofdstuk, verlangend naar meer vrije tijd, de mogelijkheid om dichter bij mijn kind te zijn, en de kans om te ontdekken wat ik werkelijk wilde doen in het leven. Het was het startpunt van een boeiende reis naar zelfontdekking en nieuwe mogelijkheden.

KRISTEL NEEVEL - HOME

2024

Het jaar van…

Fast forward naar nu. Na het volgen van talloze trainingen en cursussen over online ondernemen, heb ik eindelijk de zekerheid om al mijn opgedane kennis naar buiten te brengen. Als online business educator ben ik nu gestart om anderen te inspireren de sprong te wagen naar ondernemerschap. Zelf heb ik te lang gewacht, overweldigd door de complexiteit en kosten van systemen. Daarom ontwikkelde ik een eenvoudige methode om moeiteloos en betaalbaar te starten. En dat wil ik graag met jou delen, zodat ook jij het leven kunt leiden waar je zo naar verlangt.

… to be continued

The podcast

Online Ondernemen: The easy way

INSPIRATIE OMZETTEN IN ACTIE: STAP VOOR STAP

Ik lanceerde Online Ondernemen: The Easy Way om je te begeleiden, te inspireren en aan te moedigen zodat je in actie komt en echte resultaten gaat behalen.