IT’S TIME TO MAKE A CHANGE

 

Het is nu of nooit voor je om de juiste stappen te zetten om succesvol te zijn op jou voorwaarden. Met een Business Succes pad heb je overzicht, structuur en focus en kun je een succesvol bedrijf neerzetten zonder dat het je heel veel tijd, geld en frustratie kost.

Voor vrouwelijke ondernemers die niet langer hun “limiting beliefs” in de weg laten zitten en met meer zelfvertrouwen succes behalen op hun eigen voorwaarden.

Een Business Succes pad gaat je helpen met:

E

Duidelijke doelen formuleren 

E

Je persoonlijke en bedrijfsvisie creëren

E

Ontdekken van je sterke kwaliteiten

E

Sterke groei mindset ontwikkelen

E

Focussen op je belangrijkste prioriteiten

E

Meer kunnen bereiken in minder tijd

E

Maximaliseren van je zichtbaarheid

E

Bewezen succes strategieën leren

E

De juiste stappen te zetten om sneller te groeien

WAAROM MIND YOUR BUSINESS?

Mijn reis als ondernemer heeft me uiteindelijk hier gebracht

En ik ben zo trots dat ik nu eindelijk JOU mag helpen

Want ik weet als geen ander hoe het is om ondernemer te zijn

Ik ben gestart in 1993 en ik had echt geen idee wat het was om een succesvol bedrijf neer te zetten

Met vallen en opstaan en heel veel leren heb ik dat gedaan en het heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben

Ik ben iemand die je vanuit ervaring de skills kan leren.

De weg die jij nu bewandeld heb ik ook gelopen

Als je elke maand een mentor wilt die je helpt met jou business succes pad dan heet ik je van harte welkom bij Mind your business

Mind your business is geen training van 4 weken en daarna moet je maar zien hoe je het verder doet, nee dit is een membership waarbij jezelf beslist hoe lang je begeleiding en trainingen wilt om meer uit jezelf en je bedrijf te halen.

Jouw ondernemersreis houd nooit op en daarom geef ik elke maand een training die gerelateerd is aan Mindset, ondernemen en persoonlijk leiderschap

Ik heb geleerd dat wanneer je een sterke mindset hebt je tot veel meer in staat bent. Wanneer je controle hebt over je innerlijke criticus dan gaat alles veel makkelijker

En ik leer je graag ondernemen wat past bij je persoonlijke leven en ik wil ervoor zorgen dat niet je bedrijf jou persoonlijke leven gaat leiden

Als ondernemer hoor je vrijheid en plezier te hebben en niet alleen maar lange uren maken en heel hard werken, dat is de fout die ik in het begin heb gemaakt en geloof me dit ga je niet volhouden

Dus elke maand een training, waarin ik induik op onderwerpen en thema’s die jou gaan helpen om een ideaal en winstgevend bedrijf te runnen, ik leer je de juiste stappen te zetten die ik zelf ook heb genomen

Ik geef je overzicht waardoor jij je volledig kunt focussen op wat het belangrijkste is voor jou.

Alles kun je leren er is tegenwoordig 24/7 informatie verkrijgbaar op het internet. Maar de valkuil is dat je je hierin verliest en je kostbare tijd verspilt

Hoe fijn is het dan dat je elke maand een dag in je agenda blokt om te werken aan je business. Ik geef je een waardevolle training en je hebt mij tot je beschikking om al je vragen te stellen. Elke maand heb je begeleiding voor jouw succes pad om je doelen te bereiken.

Je krijgt meer zelfvertrouwen door een sterkere mindset. Je hebt meer focus doordat je precies weet wat je moet doen en je hoeft het ook niet alleen te doen. In de exclusieve community ben je samen inspirerende ambitieuze vrouwelijke collega ondernemers. Om elkaar te helpen met het groeien van je bedrijf.

Elke dag word jij een betere versie dan dat je gisteren was, hoe fijn is dat!!

Ik hoop dat ik je interesse gewekt hebt en dat je met me mee gaat op deze ondernemers reis.

Mind your Business membership

Wat houd het in?

E

Maandelijkse Masterclass

Elke maand een nieuwe training die je verder gaat helpen met je doelen, een sterke mindset en persoonlijk leiderschap.

Masterclasses zijn unieke mini-trainings en strategieën die je in je eigen tijd kunt volgen. De focus ligt op één onderwerp vol met actie stappen en tools die je resultaten verdubbelen.  We zullen steeds meer  toevoegen, zodat Mind your Business blijft groeien en uitbreiden.

E

Implementeer de geleerde strategieën

Live Q&A  coaching en accountability zodat je het niet alleen hoef te doen en hulp hebt bij het implementeren. Elke week  worden je brandende vragen beantwoord in een live sessie in de besloten facebook community.

Geen probleem als je er niet Live bij kunt zijn want je kunt je vraag van tevoren stellen en alle Live sessie worden opgenomen zodat je altijd de replay kunt bekijken wanneer je dat het beste uitkomt.

E

Exclusieve Community

Samenzijn met inspirerende ambiteuze vrouwelijke collega ondernemers. Om elkaar te helpen met het groeien van je bedrijf. Je hoeft het niet alleen te doen. Stel je vragen, deel je successen en help elkaar in de besloten facebook groep voor members only.

Mind your Business gaat NU van start en wanneer jij je nu als een van de eerste aanmeld dan word je VIP member voor 25 euro i.p.v de toekomstige prijs van 49 euro. Zolang je member blijft is deze prijs speciaal voor jou! Aanmelden kan tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mind your business

Maandelijkse coaching voor jouw Business Succes pad

Hi,

Ik ben Kristel Neevel.

Ruim 25 jaar ondernemer en ik weet dus hoe overweldigend het kan zijn als ondernemer.

Het voelt vaak alsof je in cirkeltjes blijft draaien, wanneer je weer aan je zoveelste idee begint en de paniek lichtjes toeslaat omdat de tijd maar doorloopt. En je denkt bij jezelf dat je al veel verder had kunnen zijn met je bedrijf.

Je weet diep van binnen wanneer je de juiste stappen zet je tot alles in staat bent – maar met alle informatie die er is – weet je niet meer wat je moet doen.

Mind your Business voor members only  inspireert en motiveert door overzichtelijke en toepasbare trainingen.  Hierdoor kun je super gefocust werken aan jouw Business Succes pad. Geen kostbare uren verliezen met het blijven zoeken naar de juiste informatie voor je bedrijf. Of geld te spenderen aan eindeloos dure cursussen.

Ik help je graag zodat je precies weet wat je moet doen om duidelijkheid te krijgen in je bedrijf en momentum te creëren. En je een ideaal, winstgevend bedrijf neer kunt zetten wat voldoening geeft omdat je doet wat je het liefste doet.

Je hoeft het niet alleen te doen. Schrijf je vandaag nog in en maak het jouw beste jaar ever!

Bedenk wat je allemaal kunt bereiken als je toegang hebt tot maandelijkse training en Live coaching sessies. Dat je het niet meer alleen hoeft te doen.

Meest gestelde vragen

FAQ

Is Mind your Business ook geschikt voor als je net bent gestart?

Ja hoor,

Zeker als je net begint kan het alleen en onzeker voelen en weet je nog vaak niet welke stappen je allemaal moet zetten. Het gaat je een hoop kostbare tijd besparen omdat je hier alles in 1 hebt en training krijgt van een ervaringsdeskundige. Die heeft al deze stappen al doorlopen en weet ook precies wat het is om ondernemer te zijn.

Wat kost een abonnement?

Je kunt kiezen tussen een maandelijks abonnement wat 49 euro excl. BTW kost en een Jaarlijks abonnement wat 490 euro excl. btw kost

Hoe lang duurt een abonnement?

Een maand abonnement duurt zolang je lid bent en dit abonnement kun je maandelijks opzeggen. Een jaar abonnement ga je aan voor de duur van 12 maanden en is jaarlijks opzegbaar.

Wat houd een abonnement precies in?

Een membership houd in: Live online coaching met Kristel Neevel. Maandelijkse masterclasses met de  bijbehorende tools. De mogelijkheid om te leren en te groeien in de exclusieve community.

 

Wat houd een masterclass in?

Masterclasses zijn unieke mini-trainings en strategieën die je in je eigen tijd kunt volgen. De focus ligt op één onderwerp vol met actie stappen en tools die je resultaten verdubbelen.  We zullen steeds meer  toevoegen, zodat Mind your Business blijft groeien en uitbreiden.

Heb ik toegang tot alle trainingen?

Ja , alle  trainingen die in het  members portaal staan zijn tot je beschikking. Ook de live Q&A opnamen kun je altijd terugkijken.

Wanneer ga ik betalen?

Als je bent ingeschreven voor de maandelijkse trainingen en hebt gekozen om te betalen in maandelijkse termijnen (abonnementsmodel), wordt de eerste betaling onmiddellijk in rekening gebracht. Met deze betaling wordt de maandelijkse cyclus gestart en worden de volgende maand automatisch dezelfde kosten in rekening gebracht.

 

Hoe kan ik opzeggen?

Als je, om welke reden dan ook, je abonnement wilt annuleren, stuur dan een schriftelijk verzoek naar support@kristelneevel.nl

Jij beslist

DOE JE MEE?

Ik weet wat het is om een droom te hebben maar geen idee hoe je dit waar maakt.

Ik weet wat het is om een bedrijf neer te zetten en te runnen met duizend vragen: Kan ik dit wel? Ben ik goed genoeg? Zet ik de juiste stappen?

Ik weet wat het is om alleen maar informatie te verzamelen en idee na idee te willen lanceren waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Maar ik weet ook hoe je doorzet, volhoud en successen creëert en ik wil je dolgraag helpen om hetzelfde te doen.

Wanneer je je vandaag nog registreert en lid wordt, heb je alles wat je nodig hebt om een ideaal en winstgevend bedrijf neer te zetten.

Op jouw succes,

 

Kristel X

Mind your Business gaat van start en wanneer jij je nu als een van de eerste aanmeld dan word je VIP member voor 25 euro i.p.v de toekomstige prijs van 49 euro. Zolang je member blijft is deze prijs speciaal voor jou! Aanmelden kan tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Download hier mijn Episode freebie

 "Vind je passie"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "Infographic"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse motivatie mail zodat niets je meer tegenhoud voor succes. We gaan zorgvuldig met je gegevens om en respecteren je privacy. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "Succeswoord 2019"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "Het Levenswiel"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "Resultaten x10"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "7 Mindset Powertips"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "Quiz"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "7 Mindset Powertips"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "3 verschillende fases in je bedrijf" 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Episode freebie

 "Je ideale droom klanten" 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Ontvang wekelijkse inspiratie, motivatie en de nieuwste podcast in je inbox

You have Successfully Subscribed!

Ontvang wekelijkse inspiratie, motivatie en de nieuwste podcast in je inbox

You have Successfully Subscribed!

Gratis Audiotraining

Veel ideeën hebben is niet zo moeilijk maar ze ook echt succesvol maken dat is waar de echte groei zit. In deze audio training train jij jezelf om super gefocust de juiste dingen te doen voor je bedrijf.

You have Successfully Subscribed!

Download hier

"30 Business Succes affirmaties"

 Creëer je dagelijkse succes gewoontes 

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier je freebie

 "30 Business Succes affirmaties"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Meld je aan en krijg direct toegang tot je free guide

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Voor meer info bekijk hier het Privacy Beleid

You have Successfully Subscribed!

Download hier je

"Productivity Planner"

 Organiseren, plannen en werkschema's 

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!

Download hier mijn Ebook

 "Weet wie je moet zijn"

 

Bij aanmelding ontvang je wekelijkse inspiratie en motivatie tips om succesvol te ondernemen. 

You have Successfully Subscribed!